Itt vagy most

6 labradort ölnek meg állatkísértletben, petícióval segíthetsz!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

6 LABRADORT ÖLNEK MEG 2 HÉT MÚLVA EGY ÁLLATKÍSÉRLETBEN SVÉDORSZÁGBAN – HATALMAS A FELHÁBORODÁS!

“Venus, Milia, Mimosa, Luna, Lotus és Zuri. Ez a neve a hat, kétéves labradornak, amelyeket a Göteborgi Egyetem kutató-laboratóriumában két hét múlva örökre el fognak altatni. Az állatokat emberi fogimplantátumok tesztelésére használták.

A fogaik egyharmadát már kihúzták, és implantátumot ültettek be helyettük. A kutatócsoport egyik vezetője, Göran Landberg szerint azért kell a kutyákat elpusztítani, hogy megvizsgálhassák, pontosan hogyan fogadta be a csontozatuk és a szöveteik az implantátumokat.

Az ügyre a a svéd Állatvédő Szövetség figyelt fel, és amikor a nyilvánosság elé tárták, országos felháborodást keltett. A szövetség eddig 80 ezer ember aláírását gyűjtötte össze egy petíción, amelyben követelik, hogy az állatokat ne öljék meg. A hat labradort ugyanis a kísérletek során több is követi majd, az állatvédők ennek akarnak véget vetni.

A tévében egy állatorvos, Mark Collins is nyilatkozott, aki szerint egy kutya egészséges fogainak kihúzása önmagában óriási fájdalmat okoz az állatnak, nem beszélve a komoly “lelki törésről”, amit a kutya átél, hiszen nagyon ragaszkodik az emberhez.

Svédországban az állatkísérletekre csak akkor adnak ki engedélyt, ha a kutatók bizonyítják, hogy máshogy nem tudnak tudományosan igazolni valamilyen fontos, egészségügyi teóriát. A Göteborgi Egyetem tudósai szerint ez épp ilyen eset, és szerintük az emberi gyógyászatban néha elengedhetetlen az állatok “feláldozása”.”

A petíciót ITT írhatjátok alá : https://www.thepetitionsite.com/takeaction/814/055/919/?taf_id=61475054&cid=fb_na&fbclid=IwAR2UWVnEWcok4CKbXgHBMgwpAvg2se8iyVjJ_Zu7jKAQZmYd_7bJBbtPTEg

Kérlek, minél többen írjuk alá!

Videó :

 

Oszd meg ha tetszett!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Related posts

Leave a Comment

- X